Att hittas i sökmotorer

Sökmotoroptimering är en metod att säkerställa att en webbplats kan hittas i sökmotorer för ord och fraser som är relevanta för webbplatsens innehåll. I många avseenden är det helt enkelt en logisk kvalitetskontroll för webbplatser.

sökmotoroptimeringDet finns två metoder för internetmarknadsföring, online webbplats marknadsföring eller helt enkelt webbplats marknadsföring. Företag kan välja den etiska vägen som innebär att bygga upp webbnärvaro genom att göra webbplatsen optimal eller den icke-etiska vägen som innebär att använda diverse knep för att få exponering på sökmotorer. Problemet med icke-etisk SEO är du kan förlora bra positioner över natten om webbplatsen tas bort ur från Googles index helt eller delvis.

Posted in Synas på Google | Tagged as: , , , , , | 1 kommentar

En kommentar till Att hittas i sökmotorer

  1. Alva skriver:

    Jag säger bara: Sökmotoroptimering. Ojojoj, vad glad jag är att jag lyssnade på kompisarna när de berättade för mig vad detta är för något. Om jag inte hade följt min bäste väns råd och tagit hjälp av ett SEO-proffs så hade min blogg säkert varit nedlagd för länge sedan. Tack vare sökmotoroptimering så är jag snart större än Blondinbella och alla de andra. Tänk vad sökmotoroptimering kan göra för en hemsida!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>