En bilverkstad i Malmö som du kan lita på

När du letar efter bilverkstad i Malmö är det viktigt att ta med följande saker i beräkning: personalen bör vara kunnig, professionell, erfaren och kanske framförallt ha ett bra och positivt bemötande, bilverkstaden ska vara kvalificerad för att ta hand om din bil och ägna den den service och omtanke den förtjänar samt att detta ska ske till ett rimligt och humant pris. Allt detta kanske låter som en självklarhet, men faktum är att jag har vänner som gått in och vill byta en kamrem och gått därifrån med en närmast astronomisk nota. Jag har till och med hört en skräckhistoria om en bilverkstad som bytte ut en kamrem felaktigt, vilket fick den att brista och i sin tur orsakade omfattande skador då kolvarna upprepade gånger stötte samman med ventilerna. Vad hände sen? Samma firma tog hand om biffen – och hade plötsligt tjänat tre gånger så mycket pengar än vad de hade gjort annars.

Det finns proffs och det finns kohandlare. Jag säger inte att alla bilverkstäder gör på det här viset; tvärtom så har jag haft uteslutande bra erfarenheter när det kommer till att serva min bil, kanske på grund av det faktum att jag alltid vänt mig till samma bilverkstad Malmö. Jag har alltid fått erhålla bra service, vänligt bemötande, ordentlig servning och mer än resonliga priser. Jag kanske är lyckligt lottad, jag vet inte.

Välj en bilverkstad som känns bra i maggropen

Men som sagt; låt inte något halvseriöst företag lura av dig dina surt förvärvade pesetas. Välj en bilverkstad som känns bra i maggropen och stå på dig när du förhandlar. Var selektiv. Det har du rätt till. Själv nöjer jag mig aldrig med det näst bästa, oavsett vilken aspekt av mitt liv det handlar om. Jag tycker inte att du ska göra det heller, för den delen. Min magkänsla guidade mig till bil-verkstad.com.

Posted in Okategoriserade | Tagged as: , , | Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>