Jag har hunnit få en del rynkor

När man var liten hade alla äldre rynkor i ansiktet. Jag minns att jag tänkte så på den tiden. Nu har jag blivit vad jag då skulle uppfatta som vuxen och lägger inte märke till rynkor hos människor längre. De som är betydligt äldre har ju en hel del rynkor i och för sig, men hos jämnåriga har det blivit naturligt att alla har mer eller mindre rynkor. Det verkar som att det blir vanligare med produkter som skall ta hand om detta så kanske kommer rynkor inte förekomma på samma sätt om en tid. Det återstår att se hur framtiden utvecklar sig. För egen del kan jag väl berätta att jag har hunnit få en del rynkor, men jag intalar mig att rynkorna får mig att se erfaren och inte äldre ut.

Posted in Okategoriserade | Tagged as: , | Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>