Kaffemaskiner viktiga i inredningen

Jag har de senaste åren sätt hur kaffebryggare och kaffemaskiner blir en allt mer viktig del av inredningen av ett kök. Det har blivit så att kaffemaskinen har blivit lite av en statusprodukt och något man gärna vill visa upp att man har och det beror även väldigt mycket på att tillverkarna av kaffemaskiner på senare år lagt väldigt mycket kraft på att designa kaffemaskinerna.

Att vi i Sverige på senare tid har blivit allt mer intresserade av att dricka annat kaffe än bara vanligt svart kaffe är det som har gjort att denna utveckling har gått väldigt snabbt på senare tid. Hur tror du utvecklingen av kaffemaskiner kommer se ut framöver är en fråga jag har fått ett par gånger nu. Jag tror att kapselmaskinerna kommer ha en fortsatt stark utveckling ett tag framöver nu samtidigt som jag tror vi i stort kommer få mer kunskap i hur man gör olika kaffedrycker från scratch och det kommer bli en intressant kamp i utvecklingen. Kaffe är något som finns mycket att utveckla i Sverige men jag hoppas inte att de här extremstora kaffemuggarna man har i USA slår i Sverige för jag tror inte det är bra för hälsan.

Posted in Okategoriserade | Tagged as: | Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>