Mobil app till ditt företag

Användandet av s.k. Smartphones (som t ex iphone och android) ökar mer och mer och antalet mobila appar växer för var dag. Numera är det inte bara spel och musik som finns tillgängligt via mobilen, nu skapar företag sina egna appar för att utöka kontakten med sina kunder via denna nya digitala kanal. Genom en snygg och lättanvänd app kan företagen förmedla sitt budskap till både gamla och nya kunder dessutom göra sig tillgängliga med några enkla knapptryck. När kunden har frågor och funderingar finns svaren redan inlagda i telefonen. 

Människor idag har utökat användandet av sin telefon till sitt personliga multimediacentrum. Här rymms musikbiblioteket, kalendern, recepten, de sociala nätverken, tågtidtabellen och mycket mer. De mobila apparna som är på rasande framväxt kompletterar varje smartphone-ägares multimediacenter med personliga intressen och funktioner som underlättar vardagen. Den oslagbart smidiga smartphonen är det många som idag inte kan tänka sig ett liv utan.

Med smartphonens framväxt har det skapats en ny kommunikationskanal som många företag har insett fördelarna med. Med några enkla knapptryck kan du få tillgång till information och kontaktuppgifter om ett företag, utan att ens behöva plocka fram datorn. Samtidigt kan företagen stärka relationen med gamla och nya kunder och snabbt sprida ny information. Framväxten av mobila appar har skapat en situation till nytta för både kund och företag.

Som företagare har du mycket att vinna på att skaffa en mobil app. Du kan anlita ett annat företag för att bygga appen åt dig, det finns flera företag som erbjuder denna typ av service. Värt att överväga när du funderar på att skaffa en app är dock att bygga den på egen hand. Magmito tillhandahåller en plattform för app-bygge som du till en låg kostnad kan använda för att bygga din egen app. Plattformen är enkel att använda och kräver inga djupa förkunskaper om programmering, som många kanske tror. Tveka inte, sätt igång redan idag!

Posted in Okategoriserade | Tagged as: , , , | Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>