Söker konferens i Västerås

Vi skall boka in oss för konferens i Västerås inom kort och jag sitter nu som en av de utvalda i kommittén och letar febrilt efter en anläggning vi kan boka med kort varsel. Det kan ofta vara problematiskt att komma i kontakt med någon anläggning som håller den standard vi är ute efter och som dessutom kan bokas in månaden före. Jag hoppas att det ställe vi nu hittat kommer att ha plats för oss och det är inte helt omöjligt i och med att vi inte är allt för många som kommer att delta i aktiviteten. Vanligtvis brukar vi försöka ha en konferens varje år för att på något sätt samla medarbetare och göra någonting roligt tillsammans innan man kommer igång med ytterligare ett år av hårt jobb, men detta år har det inte hunnit bli av vilket vi nu skall föröka åtgärda. Det är inte alltid man får det riktigt som man vill, men som det nu verkar finns det ett ställe där vi kan ha konferens i Västerås utan att behöva dra i för mycket trådar. Tidigare idag fick de vårt mail och jag tror att de skulle försöka svara omgående så nu sitter vi och avvaktar deras svar.

Det borde rimligen finnas fler alternativ inom acceptabel radie, men vi får se ifall detta går vägen innan vi söker vidare. Detta är lite av en höjdpunkt varje år och det är stora förväntningar från samtliga medarbetare. Som relativt ny i verksamheten har jag inte varit med under någon konferens i Västerås tidigare, men jag har fått tips av en bekant om att detta ställe borde kunna erbjuda det mesta som vi efterfrågar och kanske till och med lite mer. Det skulle kunna tyckas vara riskabelt att boka in en konferens i Västerås utan att ha sett eller hört mer om anläggningen innan, men ibland får man helt enkelt lyssna på de man har förtroende för och hoppas att det håller. Jag skulle bli förvånad om så inte var fallet i och med att denna man har god insikt vad gäller konferenser och känner till området väl. Alla har ju sina önskemål när det skall bli konferens och jag tror inte att mina förhoppningar är för högt ställda. Det jag egentligen efterfrågar är en trevlig miljö, god mat och kanske till och med en bar var man kan sitta och umgås efter middagen. Det är lite riskabelt att välja en anläggning som inte ligger i stan i och med att människor kommer tätt inpå varandra, men jag tänker mig samtidigt att det finns en hel del bra saker som kan växa fram ur att man faktiskt ses intensivt under några dagar.

Posted in Okategoriserade | Tagged as: | Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>